Att protestera mot Nobel’s fredspris…

Ryssland, Kazakhstan, Algeria, Tunisia, Saudi Arabia, Pakistan, Sri Lanka, Iraq, Iran, Vietnam, Afghanistan, Venezuela, Egypten, Sudan, Kuba och Marokko närvarade inte fredsprisutdelningen av flera orsak.

Fidel Castro kallar valet av Liu Xiaobo till ”ideologisk attack”.

Hugo Chavez tycker att Kina är ett underbart land med perfect statsskick och dessa dissidenter är bara högerpolitiska troll som försöker kasta omkull något bra och fint.

Jag tänker på vissa människor som har kallat mig både det ena och det andra för att jag har pekat på vissa… vad ska man kalla dom… åsiktsskiljaktigheter jag har med vissa personer på denna lista – speciellt Hugo Chavez och Mahmoud Ahmadinejad – om mänskliga rättigheter. Det är sorgligt att ens ideologi blir till en religion i så mån att man kan inte längre ens se sanningen om ens idoler.

Annonser

Om ketutar

Er... my husband told me that people visiting my blog would like to know something about me... Don't you find out things about me by reading my blog?
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att protestera mot Nobel’s fredspris…

  1. Henric C. Jensen skriver:

    Låt oss inte glömma att merparten av länderna på den där listan, speciellt de på den afrikanska kontinennten står i skuld till Kina antingen ekonomiskt eller politiskt.

    Jag säger inte att det är rätt, bara att vissa av dem kanske inte nödvändigtvis är like ‘skyldiga’ – som till exempel Hugo Chavez, som ju är en total idiot och diktator.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s