Kent Ekeroth: “Judarna är nyttiga idioter för muslimerna”

webb_fuldesign_folkdrakt1Läs intervju med KE i Judisk Krönika #6 2010 sidan 24-26

Som alla onyttiga idioter är han inte farlig, men hans idéer är. tyvärr, just för att han är en onyttig idiot (med fötterna i klaveret, byxorna runt anklarna etc.) blir varken han eller hans idéer tagna på allvar av de som fortfarande har förmågan att tänka och känna igen vad det är de ser.

Därför sitter hans parti i Riksdagen idag.

Det är fortfarande ingen som tar de här brunskjortorna på allvar, så alltså är det inga politiker som tar debatten – öppet där vanligt folk befinner sig. Tyvärr. Jag skulle vilja se riksdagsdebatten fokusera på att plocka sönder alla deras argument, varenda gång SD hävdar att det ena eller det andra blocket ‘röstar med’ dem – i direktsänd TV. Och jag skulle väldigt gärna se att block-politikens ‘princip-röstande mot det andra blocket upphörde’. Sluta käbbla om vem in blocken som ‘röstar’ med SD – rösta ner dem av PRINCIP, därför att deras IDEOLOGI är vansinnig.
I Södertälje, Sveriges invandrartätaste kommun, fick SD majoriteten av sina röster från de invandrartätaste (majoriteten av invånarna är invandrare) stadsdelarna, också på riksplanet.
Det kan bara betyda en sak: Helt vanliga andra och tredje generationens invandrare i Södertälje, ser sig som svenskar(vilket de också är) och röstar med SD för att, som en kommentar i LT sa: ”bra att sd kom in i riksdagen. jag hoppas att det nu blir någon ordning på den katastrofala invandringspolitiken som Sverige har” och en annan: ”Varför tror ni att folk röstar på SD? har ni alla skruvar lösa eller? Man vill ju få lite ordning och reda på den här skitstan”. De fattar alltså inte att SD ser dem som ‘icke-svenskar’. De tror att SD talar om ‘muslimerna’ och ‘judarna’, vilka de hatar själva – inte om svensk-turkiska och svensk-irakiska assyrier/syrianer.

Så länge de andra partierna från vänster till höger antingen ignorerar SD’s IDEOLOGI eller skrattar åt dem, behandlar dem som man behandlade Ny Demokrati, eller attackerar varandra när SD röstar ‘med’ något av blocken, vinner SD poäng och sympati. Det innebär ännu fler röster i nästa val, fler mandat och mer makt.

SD har redan idag en rätt stark kontakt med Dansk Folkeparti, som man ser som ett föredöme och framtida samarbetspartner. “Partiet ingår inte i regeringen och har heller inget sådant önskemål, utan stödjer regeringen huvudsakligen för att få gehör för sin invandringspolitik. En politik som numera till större eller mindre delar adapterats av samtliga andra partier som är representerade i folketinget,  förutom hos Radikale Venstre och Ny Alliance.” (Wikipedia) – som exempel kan ges att invandrare i Danmark på rutin deporteras om de inte kan uppvisa tydliga papper på att de har medel för sin försörjning, eller bär med sig en sådan summa, eller om de inte har giltiga identitetshandlingar som kan styrka var de kommer ifrån. Den danska polisen beslagtar rutinmässigt identitetshandlingar, för att sedan ta i förvar och deportera invandrare som saknar dessa handlingar.

Må vara att vi i Sverige inte är DÄR ännu, men svenska politiker bör läsa in sig på dansk politisk nutidshistoria, för att se vad det leder till när man inte tar främlingsfientliga partiers ideologier på allvar, och utarbetar strategier för att dels möta det politiska behov sådana partier fyller (en tydlig invandringspolitik som ger gamla och nya invandrare möjlighet att integreras både socialt och ekonomiskt) och dels för att ta den ideologiska debatten, annars står snart hela det politiska etablissemanget och bugar för onyttiga idioter i bruna skjortor.

Annonser

Om Henric C. Jensen

I live in Sweden with my wife, in a world very much inhabited by the beings and concepts of my writing. Born in the 60's I blatantly refuse to grow up and am helped in this by my Autism and ADHD. Who am I? What am I about? Why am I here? My life is dedicated to Tikkun Olam - Mending The World - if need be one being at a time. I don't have time for stupidity, I have no patience with arrogance, false humility or hypocrisy. I believe that G-d, the Creator of all there is, meant us to be His hands, eyes and voice to each other in Life. That is the Task we have been Charged with, and that is what we are here to do. It doesn't matter to me what Path you choose to this on, as long as that is what you are doing.
Det här inlägget postades i Främlingsfientlighet, Islamofobi, Nazism, Press/Media, Sverigedemokraterna och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s